City Grill la 14 ani de la prima comandă

Anul acesta împlinim 14 ani de când primul client a intrat pe ușa primului nostru restaurant – City Grill Primăverii. Era într-o zi de sâmbătă, iar noi eram destul de emoționați, dar pregătiți cu tot ce trebuie: frigiderele pline, plitele încinse, berea la rece.

Și se pare că am făcut o impresie bună pentru că din acea zi ne-au trecut pragul nu mai puțin de 29.000.000 de clienți, cam cât populația României și a Ungariei la un loc. E drept că, între timp, City Grill Grup a ajuns la 19 restaurante grupate în șapte branduri răspândite în tot Bucureștiul, în care zilnic intră peste 12.000 de oaspeți.

De atunci a trecut multă apă pe Dâmbovița, iar noi am turnat de milioane de ori în halbe. De fapt uitându-ne prin hârtii, am constatat că am fi putut să umplem nu mai puțin de 65 de piscine olimpice cu toată berea pe care am servit-o în toți acești ani. Și dacă spui bere, automat te gândești la mici și cârnați. Am căutat din nou prin hârtiile cu vânzări și am constatat că, fără să ne propunem asta, am intrat în concurență serioasă cu NASA: toți cârnații pe care i-am servit, puși cap la cap, măsoară de două ori și jumătate distanța până la Lună, micii ne-ar fi ajuns să înconjurăm Pâmântul de două ori, iar cantitatea totală de ciolane de porc este aproximativ egală cu greutatea rachetei lui Elon Musk. Felicitări colectivului de cercetători din bucătăriile City Grill!

Chiar dacă nu avem, totuși, nicio intenție să ieșim în spațiu prea curând, investiția în tehnologie a fost mereu pe agenda noastră. De la acea primă comandă din 2004 notată (cum altfel?) cu pixul pe carnet, lucrurile s-au schimbat total. Astăzi avem propria noastră aplicație, Out4food, care oferă metode de plată alternative a consumației, astfel încât să nu mai ai nevoie de portofel, acordă discounturi și vouchere lunare și ne ajută să comunicăm în timp real cu fiecare dintre cei 90.000 de clienți care au un cont activ.

Dar, cel mai important lucru care stă în spatele tuturor realizărilor noastre este plăcerea de a găti cu prietenie pentru voi, cei care ne treceți pragul zilnic. Aceasta este cea mai importantă misiune a noastră și ne dorim ca în fiecare zi să fim mai buni. Suntem 1.350 de oameni și fiecare dintre noi crede în acest lucru.

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

No Comments Yet

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

eight − 7 =