Self service și servicii de catering la City Grill Floreasca

Am relansat City Grill Floreasca! Vă așteptăm cu un nou design interior și un nou concept: self service pentru un plus de rapiditate și eficientizare a timpului dedicat pauzei voastre de prânz. Iar pentru cine nu ajunge la noi, poate comanda la pachet sau poate apela la serviciul nostru de catering.

Obiceiurile urbane cu accente corporatiste ne-au inspirat, așa că ne-am pus pe treabă. Și pentru că unele lucruri chiar trebuie să rămână la fel, am păstrat mâncarea gustoasă cu care v-am obișnuit, preparate gătite zilnic ce ne amintesc de copilărie, de mirosul din bucătărie când mama sau bunica pregăteau ceva bun. Acela era locul unde se gătea întotdeauna variat, proaspăt și surprinzător, un deliciu pe care-l îmbrățișezi, acum, la City Grill Floreasca, dimineața când tânjești după un espresso aromat și un mic dejun sățios, la prânz, când fugi de la birou pentru o supă caldă sau după-amiaza când îți scoți colegii la un desert și o cafea pentru o discuție de serviciu „out of office”.

Pentru că City Grill Floreasca este un restaurant adaptat stilului urban, alert și mereu în schimbare, opțiunea de self service a venit de la sine pentru a-ți simplifica fiecare experiență și a nu-ți irosi timpul. Doar vii, alegi și combini bunătățile așa cum poftești, le achiți și le savurezi.

Deși la prânz gătim românește, pentru serviciile de catering știm să facem și “croisante a la francaise” și salate ca la greci și paste ca la italieni. Comanda se preia cu minim 24 de ore înainte, iar livrarile se fac doar in zonele Floreasca-Pipera.

Pentru rezervări și comenzi sunați la 0727.543.333.

Vă așteptăm la noul City Grill Floreasca!

No Comments Yet

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

1 × 1 =