Alimentul la care Bogdan Nicolai a renunțat pentru a slăbi 15 kg

Bogdan Nicolai este un om extrem de activ – realizator de emisiuni radio, scenarist de televiziune, prezentator de evenimente, blogger și endorser pentru branduri importante. A venit însă momentul în care a realizat că împlinrea profesională nu înseamnă nimic dacă nu este dublată de grija pentru sine și pentru cei din jur.

Astfel, Bogdan a devenit, dintr-o persoanã sedentarã, Ambasador al Maratonului Internațional București, unde aleargă în beneficiul persoanelor aflate în stadii terminale. Pe plan personal, cea mai proaspătă reușită a fost renunțarea la zahăr, slăbind astfel 15 kg în două luni.

Cum ai luat decizia de a renunța la zahăr?
La început a fost o joacă. Am văzut un documentar despre cât de nociv este zahărul și mi-am propus să stau o săptămână fără el. Am realizat că deja începusem să slăbesc și că mă simt mult mai energic. Apoi, m-am documentat și am realizat că zahărul postprocesat este ca o otravă pentru organism și, din păcate, un drog la fel de puternic precum cocaina. Ai nevoie de o motivație sănătoasă ca să poți renunța.

Care a fost partea cea mai grea?
Primele două săptămâni au fost foarte critice. Îmi ploua în gură de fiecare dată când vedeam o prăjitură, o înghețată sau o ciocolată. Apoi, m-am obișnuit. Nu a fost prima dată în viață când m-am obișnuit cu lucruri care, inițial, mi se păreau imposibile…

Care au fostefectele?
Am reușit să slăbesc 15 kilograme în 6 luni. Destul de bine, nu?

Ce alternative ai găsit la dulciurile care conțin zahăr?
Nu am căutat alternative, dar am mai încercat mierea 100% naturală și am consumat multe fructe.

Îți dorim succes în tot ceea ce faci!

No Comments Yet

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

6 − 1 =