Aleargă împreună cu prietenii

Pe Irina-Daniela o cunoaștem de peste 3 ani, de când în diminețile de weekend își ia “micul dejun proteic” la Trattoria Buongiorno Primăverii, după fiecare alergare împreună cu prietenii și colegii ei.

Alergarea a fost pentru ea liantul care a creat un grup de oameni frumoși atunci când a convins managementul băncii în care lucra despre importanța sportului și s-a oferit să își ghideze colegii în tainele maratonului. În nici 2 ani, peste 250 de colegi din 2.200 au simțit mândria de a reuși să alerge cursa populară, ștafeta, semimaratonul sau chiar la Maratonul Internațional București.

Marea ei bucurie este că deși timpul a făcut ca evoluția profesională să deschidă drumuri diferite pentru unii dintre ei, foștii colegi au devenit prieteni și alergarea continua să îi aducă în fiecare weekend împreuna în Herăstrău. Și după o alergare de minim 7 km în jurul lacului, noi îi răsfățăm la Trattoria Buongiorno Primăverii cu o limonada și cu o omletă ideală pentru recuperarea mușchilor activați intens.

Puteți afla mai multe despre alergare de la prietena noastră Irina-Daniela, care a alergat în 2012 și 2016 câte 7 Ultramaratoane în 7 zile consecutive, dar și maratonul în mai puțin de 3 ore, pe www.iubescsportul.ro sau pe facebook, in secțiunea Pages, la https:web.facebook.com/RevealUnleashNourishYourBestPossibleSelf.

No Comments Yet

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

11 − five =