Teo Trandafir: Mâncarea sănătoasă este cea care îți face bine ție

Fie că vorbește despre profesia sa, fie că își dezvăluie preferințele culinare, simpatica Teo posedă „arta” de a capta atenția.

Ești una dintre cele mai longevive realizatoare de emisiuni TV din România. Ce înseamnă pentru tine televiziunea, după atâția ani?

Este un fenomen într-o dinamică îngrozitoare, dar care te menține tânăr. Lucrurile se modifică, iar după părerea mea, televiziunea se află într-un moment de final, pentru că toate lucrurile se vor muta în online.

Atunci când gândești un format de emisiune, ce vrei să obții, în primul rând: audiență, calitate, impact, posibilitatea de a produce schimbări în mentalul telespectatorilor?

Dacă îți setezi niște rezultate pe termen lung, te gândești la calitate și la mentalul telespectatorilor. Dacă îți trebuie audiență, atunci faci orice ca să îți ridici media. După părerea mea, strategia aceasta din urmă este păguboasă și te trage în jos.

Ce apreciezi cel mai mult la un om?

Loialitatea. Dacă este în stare să nu îți înfigă cuțitul în spate când te legi la șireturi, să nu te vorbească de rău atunci când toți ceilalți o fac, dacă este în stare să nu tragă bani din buzunarul tău de la spate când tu nu te uiți, este splendid!

Dar la un om de televiziune? Ce ar trebui să aibă în plus?

Autoironia! Toată lumea din televiziune are impresia că a inventat mersul pe jos, apa caldă și gaura la covrig. Nu este așa! Venim în urma unor oameni care au făcut televiziune extraordinar de bine, mult mai bine decât noi.

Ce îți place cel mai mult să faci când te relaxezi?

Uitatul la televizor la filme proaste, pentru că nu trebuie să te gândești niciodată la nimic! Sau la filme romantice – e cel mai frumos, iar singura grijă este să inspiri și să expiri. Inspiri – expiri, inspiri – expiri!

Pentru că s-a discutat foarte mult, în ultima vreme, despre silueta ta – arăți impecabil! – spune-ne, te rog, care sunt mâncărurile tale preferate? Dar plăcerile culinare “vinovate”?

Nu am plăceri “vinovate”, am plăceri nevinovate, pe care mi le cultivă Chef Antonio Passarelli. El mi-a arătat ce trebuie să mănânc și ce nu, și în ce cantități. Mă răsfață de fiecare dată, având grijă de silueta mea și de stilul meu alimentar.

Cel mai mult și cel mai mult îmi place mușchiul de vită în sânge, carpaccio de vită, creveții cu oțet și ulei de măsline și pâinea unsă cu usturoi și sare.

Cei care vin în restaurantele City Grill au ales mâncarea sănătoasă, gătită cu ingrediente naturale. Ce mesaj dorești să le transmiți?

Toată lumea are senzația că a mânca sănătos înseamnă să te hrănești cu două frunze de ștevie, dar nu este așa. Doctorii mi-au spus asta – mâncarea sănătoasă este cea care îți face bine ție. Singurul lucru pe care îl recomand cu strășnicie este mâncatul puțin și des. Ai poftă de ciocolată? Nicio problemă! Iei o bomboană de ciocolată și ai plecat.

No Comments Yet

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

7 + fourteen =