Trattoria Buongiorno vine la Arena Națională!

După ce ne-am cunoscut în centrul orașului sau în preajma zonelor de birouri, ne vom putea întâlni și la tine în cartier.

În această toamnă inaugurăm cel mai mare restaurant Trattoria Buongiorno, cu 650 de locuri, chiar lângă intrarea în Arena Națională. Locația dispune de un spațiu generos, potrivit pentru diferitele tipuri de evenimente private.

De-a lungul timpului, am reușit să ne diferențiem prin experiența pe care clienții o trăiesc în restaurantele noastre. Trattoria Buongiorno pune la dispoziție nu doar cele mai gustoase preparate, ci o întreagă stare de spirit care izvorăște din adâncul meleagurilor mediteraneene.

Indiferent de scorul meciurilor de pe Arena Națională, în noul restaurant BG orice seară se termină cu un rezultat pozitiv. La acesta contribuie, ca de fiecare dată, serviciile noastre fără egal și mâncărurile savuroase. Pornind de la varietatea și rafinamentul rețetelor de paste, continuând cu minunata pizza coaptă direct pe lemne de fag și poposind prin deserturile gătite cu ingrediente de cea mai bună calitate, preparatele noastre te poartă într-o adevărată călătorie gastronomică italienească.

Pe de altă parte, știm că în viața de familie compromisurile sunt, uneori, necesare. Dar ele nu ar trebui să facă parte și din povestea ieșitului la restaurant. De câte ori îți dorești o cină romantică în doi, trebuie să știi că bunica nu e singura care te poate ajuta cu cei mici. Adu-i cu tine în noua Trattoria Buongiorno, lasă-i să își facă noi prieteni în locul de joacă special amenajat pentru copii, cât timp tu te bucuri de cina în doi mult așteptată.

Așadar, începând cu această toamnă, ne vedem și în Bulevardul Basarabiei 37-39, la Trattoria Buongiorno Arena!

No Comments Yet

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 + four =