Hanu’ Berarilor se reinventează

Hanu’ Berarilor a acceptat provocarea de a îmbrățișa simplitatea, frumusețea unor gusturi ancestrale aduse în prezent. Aceasta este cauza pentru care nu veți găsi în noua poveste o referire la bucătar. Măcelaru’, Brutaru’ și Beraru’ sunt eroii noii abordări a Hanului – aceea de berărie gastronomică.

Din cele mai bune materii prime gătite simplu s-a născut noul meniu din care orice produs pe care îl veți comanda va fi o bucurie.

Măcelaru’ este personajul din spatele Capitolului “Măcelărești” din meniu, o colecție de cărnuri cu tăieturi rare sau clasice, de cea mai bună calitate, gătite simplu pentru perfecțiunea gustului. Pentru acest lucru folosim grătare Josper pe cărbuni obținuți din lemn sau cuptoare cu timp de gătire îndelungat. Vă veți bucura de, probabil, cea mai bună selecție de cârnați din România și veți fi surprinși de piese unice ca Pentru a face pastele perfecte, adăugați sare înainte de a le pune în apa fierbinte, lucru esențial pentru aromatizarea pastelor. Folosiți apa în care pastele și-au lăsat amidonul pentru sos. Folosiți același vin, alb sau roșu, pe care l-ați ales să însoțească pastele gătite acasă, și la prepararea sosului. umărul de vită sau rasolul de miel.

Din brutărie, Brutaru’ zămislește o gamă de pâine excepțională – de la cea tradițională la bagheta franțuzească sau felurite sortimente frământate cu maia. Ca pe vremuri, cu talent și pasiune.

Fiecare preparat din meniu este gândit să fie un bun companion al berii pentru că, da, putem spune că este prima berărie gastronomică a țării. Beraru’ e cel care făurește Berea casei, dar și selecția de beri naționale demne de Han.

Un alt lucru remarcabil care ar trebui să vă facă să treceți pragul Hanului Berarilor este Marele Mic Dejun. În sfârșit Bucureștiul are un loc în care micul dejun este luat în serios. Ouă cu jumări, omlete cu brânză de capră, ouă amestecate cu cârnați, frigănele, cozonac cu lapte sunt dovada faptului că cine mănâncă bine dimineața ajunge și la berea de seară.

Și acesta este doar începutul noii povești a Hanului cu o preocupare continuă pentru găsirea celor mai bune surse de materii prime, astfel încât fiecare vizită să devină o sărbătoare. Bucureștiul are multe pub-uri, câteva berării și o singură Berărie Gastronomică Națională. Bine ați venit la Hanu’ Berarilor!

No Comments Yet

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

three × four =