City Grill, direct pe tabloul final de la Oktoberfest Brașov

 

Atunci când e vorba de bere, noi, cei de la City Grill, credem că suntem campioni. De 14 ani, de când am deschis primul butoi, am servit atâta bere încât am fi putut umple lejer 65 de piscine olimpice (însă ar fi fost o risipă, nu-i așa?).

Dar e ușor să câștigi când joci mereu acasă, nu? Tocmai de aceea, pentru că avem încredere în echipa noastră, am hotărât să participăm anul acesta la Oktoberfest Brașov, cel mai important eveniment dedicat berii.

În urma riguroaselor etape de selecție, în lotul City Grill au fost aleși cei mai buni 50 de ospătari și bucătari din restaurantele noastre, conduși de șefi de sală cu multă experiență. Nu putem divulga prea multe din planurile noastre, însă spunem doar că ne vom baza pe rapiditatea serviciului și pe o aranjare clasică, cu bere rece la halbă, mici, cârnați și cartofi prăjiți. Armele noastre secrete vor fi cele câteva rețete-proprii care suntem siguri că ne vor aduce în avantaj, cum ar fi ciolanul pe varză.

Oktoberfest Brașov 2017 (sursa: www.oktoberfestromania.ro)

Oktoberfest Brașov, eveniment de inspirație bavareză dedicat iubitorilor berii, a avut loc pentru prima dată în 2009. Începând din 2017, datorită numărului tot mai mare de vizitatori, evenimentul este organizat în două corturi-gigant. Anul acesta, pentru că organizatorii sărbătoresc cea de a zecea ediție, Oktoberfest își așteaptă vizitatorii cu mii de butoaie de bere, specialități culinare germane și românești, concerte, parade, concursuri, locuri de joacă pentru copii, dar și lecții de istorie. Evenimentul va avea loc între 6 și 16 septembrie în zona fostului Stadion Municipal din Brașov.

Vă așteptăm și pe voi, adevărații fani ai berii, să ne fiți alături!

No Comments Yet

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

one + 14 =