Cine sunt câștigătorii proiectului „Istoria celor mari, desenată de cei mici”

Proiectul online al platformei City Grill Kids, lansat la începutul lunii iulie sub numele „Istoria celor mari, desenată de cei mici” și-a desemnat câștigătorii.

Proiectul „Istoria celor mari, desenată de cei mici” i-a invitat pe copii să descrie prin desene câteva dintre cele mai importante momente istorice din ultima sută de ani. Astfel, pentru categoria 6-10 ani, cei mici au avut ca teme la alegere momentul Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, Inaugurarea Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti” și încoronarea Regelui Ferdinand și a Reginei Maria, din data de 15 octombrie 1922.

Copiii cu vârstele cuprinse între 11 și 14 ani au avut de ales să deseneze Palatul Telefoanelor la inaugurarea sa din 23 aprilie 1934, a doua încoronare a Regelui Mihai din 6 septembrie 1940 și construirea primului prototip de elicopter, de către Traian Vuia în anul 1918.

Fiecare eveniment ales a conținut și o scurtă descriere istorică, încadrată în context. Astfel, pe de o parte, copiii au primit indicii despre ce ar trebui să conțină desenele lor, și pe de altă parte, au putut afla informații relevante despre istoria României.

Iată care sunt câștigătorii acestei prime ediții a proiectului:
– Locul I Dumitrescu Alexia-Mihaela -Voucher Pegas în valoare de 1200 lei + Voucher cu 1000 de puncte O4F


– Locul II Ivașcu Ioan Casian – Voucher Pegas în valoare de 1000 lei + abonament pe 12 luni la Cinema Băneasa


– Locul III Crăciun Andrei – Voucher Pegas în valoare de 800 lei + Voucher 8 lecții de înot la World Class

La categoria 11-14 ani, câștigătorii celor 3 premii sunt:
– Locul I Cîrstea Daria Ioana – Voucher Pegas în valoare de 1200 lei + Voucher cu 1000 de puncte O4F


– Locul II Catrinescu Edith – Voucher Pegas în valoare de 1000 lei + abonament pe 12 luni la Cinema Băneasa


– Locul III Cojocaru Cătălina – Voucher Pegas în valoare de 800 lei + Voucher 8 lecții de înot la World Class

City Grill a creat pentru cei mici un întreg univers cu activități distractive și tehnici de învățare non-formală. S-a pornit cu ateliere tematice în restaurantele Grupului, s-a continuat cu spectacole de teatru, pentru a se ajunge în final la proiectul numit generic City Grill Kids, proiect integrat în platforma www.blog.out4food.ro.

Aici, copiii sunt încurajați să-și dea frâu liber imaginației și să participe la activitățile gândite special pentru ei, menite să le stârnească picilor curiozitatea într-un mod amuzant, să-i ajute la însușirea de noi cunoștințe și să le dezvolte creativitatea și încrederea în ei înșiși.

No Comments Yet

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

sixteen − 1 =