Care au fost cele mai ”tari” momente pentru băieții de la Deepcentral de când cântă împreună

Stilul dance energic, dar și talentul de a produce balade au dus duo-ul Deepcentral format din Doru Todoruț și George Călin pe primele poziții în topurile românești și internaționale și pe afișele a sute de concerte.

Deepcentral a electrizat publicul românesc și străin din 2008 cu piese precum “Cry It Away”, “Russian Girl”, “In Love”, “Music Makes Me Free”, “I Fucked Up”, “Speed Of Sound”, “So Divine”, “O Stea” și “Sus Până La Cer”.

Anul acesta se fac 9 ani de la lansarea Deepcentral. Vă rog să faceți un top 3 momente memorabile din viața voastră ca artiști.

Doru Todoruț: Primul moment memorabil a fost întâlnirea cu Ioana Feșnic, managerul Universal Music România, cea care ne-a primit cu brațele deschise atunci când am pus primele 6 piese Deepcentral pe un CD și am pornit spre biroul ei.

Al doilea moment a fost premiul primit din partea Media Forest în 2010 pentru cea mai difuzată piesă din România, „O stea”.

Al treilea moment este compus din cumulul tuturor concertelor unde avem privilegiul de a ne întâlni cu fanii, cu publicul, de a urca pe scenă. Cu această ocazie le mulțumim!

George Călin: Au fost foarte multe momente frumoase, e greu să selectez doar 3, dar dacă trebuie, iată:

Momentul în care am cântat „Music Makes Me Free” pentru prima oară, în Craiova 2010, pe scena RMA.

Concertul de la Moscova din iunie 2014, o atmosferă absolut fenomenală.

Momentul în care am terminat piesa „In Love”.

Ați început anul cu un videoclip nou, pentru piesa „Dependent”. Ce urmează?

George Călin: Încercăm să deconspirăm cât mai puțin din planurile noastre, din simplul motiv că mie, de exemplu, îmi place să vorbească faptele mai mult decât noi. Pot doar să spun că avem multe noutăți pregătite și abia aștept să le văd lansate.

Care sunt pasiunile voastre în afară de muzică?

D: Eu cochetez cu fotografi a, am un aparat pe care îl iau mereu cu mine, îmi testez creativitatea oriunde prind câteva ore de relaxare.

G: Iarna asta am prins gustul snowboarding-ului și încerc să ajung la munte cât mai des, pentru a exersa.

Este vreunul dintre voi pasionat de gătit? Ce vă place să mâncați/gătiți?

D: De gătit, gătim amândoi. Eu gătesc aproape zilnic, de la omleta de dimineaţă până la tort cu mere, după rețeta mamei mele. Nu sunt un geniu, dar se mănâncă tot, fără probleme digestive (râde).

G: Cred că fi ecare dintre noi se pricepe puțin la gătit. Eu încerc să gătesc măcar o dată pe săptămână cu soția mea, este un fel de team-building (râde). De curând am gătit ton la grătar cu sparanghel.

Ce vă place cel mai mult să faceți atunci când sunteți plecați în călătorii?

D: Îmi place să fotografi ez oameni, locuri, să testez bucătăria locală, să întâlnesc oameni noi și poveștile lor de viață.

G: Când vizitez orașe noi, încerc să nu ratez ocazia de a mânca într-un restaurant bun, caut să vizitez locurile interesante și să fac câteva cumpărături.

Viața voastră poate fi haotică uneori, între concerte, înregistrări, interviuri. Vă mai rămâne timp și pentru sport?

D: Eu am reînceput sala, după un an de pauză. Sunt în sală aproape zilnic, am grijă la alimentație.

G: Eu recunosc faptul că mai des îmi reînnoiesc abonamentul decât vizitez sala de sport, deși mi-ar plăcea să merg cu regularitate.

Care sunt coordonatele unei cine romantice pentru voi?

D: Coordonatele suntem noi, un el și o ea, romantici. Putem fi extrem de romantici fără un pahar de șampanie sau de vin roșu, fără un loc rezervat cu câteva luni înainte, fără o limuzină la scară, fără lumânări sau, dimpotrivă, cu toate cele descrise, să fi e o întâlnire fadă. Așadar, fi ți romantice și romantici!

G: Persoana potrivită, fructe de mare, o sticlă de șampanie.

Ce mesaj aveți pentru clienții restaurantelor Grupului City Grill?

D: Când ai găsit un loc perfect pentru un brunch, o cafea cu un partener de afaceri sau pentru o cină cu cineva drag, nu îl trăda. Mergi la sigur!

G: Poftă bună!

No Comments Yet

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

thirteen + six =