4 trucuri cu brânzeturi italienești

by Chef Ciprian Nicolescu


Obțineți pizza perfectă
Mozzarella este ușor apoasă și înmoaie blatul de pizza. Puneți feliile de mozzarella pe un prosop care absoarbe apa și așezați-le pe pizza în ultimele minute de gătire.

 

 

O alternativă la brânza clasică pentru paste
O alternativă blândă la brânzeturile puternice pentru paste, pizza sau risotto este Galbani Dolcelatte. Pentru a-i aprecia aroma intensă, scoateți-o din frigider cu 20 de minute înainte de servire.

 

Răzuiți ca un adevărat Chef
Mozzarella este o brânză moale și se răzuiește greu. Lăsați-o în congelator 15 minute și vă va salva de la un antrenament intens de brațe.

 

Cea mai bună brânză pentru desert
Mascarpone și Ricotta sunt tipurile perfecte de brânză pentru rețetele dulci de vară, adică un Tiramisu cremos și niște tarte excelente.

No Comments Yet

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

16 − thirteen =